theme logo

De verkoop is gestart!

Koopwoningen in Den Haag

Langs de zijde met het beboste duin komen vijf appartementenvilla’s (twee koop en drie huur). De twee appartementenvilla’s voor de koop beschikken elk over 15 appartementen, verdeeld over vier bouwlagen. In totaal worden dus 30 koopappartementen aangeboden.

De appartementenvilla’s rusten op een stoere basement, die deels open is om parkeerruimte te creëren. Daardoor lijken de villa’s bijna te zweven. Door de horizontale, langgerekte terrassen vloeien binnen en buiten mooi in elkaar over. Het vele glas en de toepassing van houten gevelbekleding geven een lichte, natuurlijke indruk. In de gevel is veel hout is verwerkt. Zoals het hoort, bij woningen die omringd zijn door groen en bomen.

De (online) verkoop van de 30 koopappartementen van het plan is gestart! Inschrijven is mogelijk tot maandag 23 april 2018, 17.00 uur.

Online inschrijven

Woongebouw 1

Appartementen

In totaal worden 5 appartementengebouwen gerealiseerd (1 t/m 5). De woongebouwen 1 en 3, met elk 15 appartementen, zijn bestemd voor de verkoop. Woongebouw 1 is het meest westelijk gelegen en bevat de bouwnummers 101 t/m 115.

Bekijken

Woongebouw 3

Appartementen

In totaal worden 5 appartementengebouwen gerealiseerd (1 t/m 5). De woongebouwen 1 en 3, met elk 15 appartementen, zijn bestemd voor de verkoop. Woongebouw 3 is centraal tussen de 5 appartementengebouwen gelegen en bevat de bouwnummers 301 t/m 315.

Bekijken
Close search