theme logo

Wat wordt uw finest choice?

Koopwoningen in Den Haag

Appartementen

Langs de zijde met het beboste duin komen vijf appartementenvilla’s (twee koop en drie huur). De twee appartementenvilla’s voor de koop beschikken elk over 15 appartementen, verdeeld over vier bouwlagen. In totaal worden dus 30 koopappartementen aangeboden.

De appartementenvilla’s rusten op een stoere basement, die deels open is om parkeerruimte te creëren. Daardoor lijken de villa’s bijna te zweven. Door de horizontale, langgerekte terrassen vloeien binnen en buiten mooi in elkaar over. Het vele glas en de toepassing van houten gevelbekleding geven een lichte, natuurlijke indruk. In de gevel is veel hout is verwerkt. Zoals het hoort, bij woningen die omringd zijn door groen en bomen.

Woonoppervlakte:

Vanaf circa 95 m² tot circa 156 m²

Prijsindicatie (onder voorbehoud):

Vanaf circa € 420.000,- v.o.n. tot circa € 875.000,- v.o.n. (incl. parkeerplaats)

(let op: De planontwikkeling is nog volop gaande; dit kan betekenen dat uiteindelijke oppervlakten/indicatieve prijsniveau’s nog kunnen wijzigen)

Duinwoningen

In het hart van het plangebied komen 40 duinwoningen. Ze waaieren uit over het terrein, waardoor het slingerende stratenplan een speels en landschappelijk karakter krijgt. Er zijn zowel twee-onder-één-dak-woningen als vier-onder-één-dak. Ook hier weer geven de terrassen en glazen schuifpuien een heel ruimtelijk karakter aan de woningen. U profiteert maximaal van de buitenruimte, met de tuin en het terras op het zuiden! De duinwoningen liggen op terpen en gaan slim om met het hoogteverschil. Zo heeft u optimale privacy zonder het gevoel opgesloten te wonen. In het plan is ruimschoots rekening gehouden met parkeerruimte, waarbij uw auto niet uw uitzicht belemmert.

Woonoppervlakte:

Vanaf circa 150 m² tot circa 170 m²

Prijsindicatie (onder voorbehoud):

Vanaf circa € 475.000,- tot circa € 650.000,- v.o.n.

(let op: De planontwikkeling is nog volop gaande; dit kan betekenen dat uiteindelijke oppervlakten/indicatieve prijsniveau’s nog kunnen wijzigen)