Finest of Ockenburgh

Duinparkwoningen en Duinrandvilla's

Naar verwachting kan er begin 2e kwartaal van 2019 worden gestart met de verkoop van de Duinparkwoningen en Duinrandvilla’s van het plan Finest of Ockenburgh. De ontwikkeling van deze woningen is momenteel nog in volle gang, maar met de onderstaande beelden geven wij u alvast een klein inkijkje in dit toekomstige aanbod.

14 DUINRANDVILLA’S

Aan de buitenzijde van de waaiervorm die het plangebied heeft, komen 14 villa’s . Deze halfvrijstaande villa’s hebben twee woonlagen boven de stoere, in steen uitgevoerde plint. In die plint vindt u naast de entree en parkeer-/bergruimte een multifunctionele ruimte, geschikt als gastenverblijf, kantoor of ontspanningsruimte. Het zijn dus echte drive-in woningen: thuis komen met de auto, uitstappen en beschut naar boven wandelen. Hier is de heerlijke leefruimte met aan de duinzijde een heerlijke tuin. Ook deze woningen hebben over de volle breedte terrassen op het zuiden en grote vensters. U kunt dus heerlijk voor uw woning of op een verdieping van de rust en de zon genieten. Juist omdat u aan de buitenzijde woont, heeft u alleen de vogels in de bomen als overburen.

Aantal: 14 stuks
Woonoppervlakte: ca. 200 m2
Indicatie koopsommen (onder voorbehoud): vanaf ca. € 795.000,- von

40 DUINPARKWONINGEN

In het hart van het plangebied worden in totaal 40 Duinparkwoningen gerealiseerd. Bij de Duinwoningen kan er een onderscheid worden gemaakt in 20 twee-onder-één kapwoningen en 20 stuks vier-onder-één kapwoningen. Ze waaieren uit over het terrein, waardoor het slingerende stratenplan een speels en landschappelijk karakter krijgt. Ook hier weer geven de terrassen en grote puien een heel ruimtelijk karakter aan de woningen. U profiteert maximaal van de buitenruimte, met de tuin en het terras op het zuiden! De Duinparkwoningen liggen op terpen en gaan slim om met het hoogteverschil. Zo heeft u optimale privacy zonder het gevoel opgesloten te wonen. In het plan is ruimschoots rekening gehouden met parkeerruimte, waarbij uw auto niet uw uitzicht belemmert.

Aantal: 20 stuks twee-onder-één kap en 20 stuks vier-onder-één kap
Woonoppervlakte: ca. 160 m2 (2^1) en ca. 140 m2 (4^1)
Indicatie koopsommen (onder voorbehoud):
-Vier-onder-één kap vanaf ca. € 550.000,- von
-Twee-onder-één kap vanaf ca. € 675.000,- von

Wil je op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Ik wil op de hoogte blijven!

 

Zoekvenster sluiten